Uw badkamer verbouwen met SLVG: renovatiepartner bij uitstek

Uw badkamer verbouwen met een professionele partner waarop u kunt vertrouwen? Sleurs & Vangompel is al sinds 1934 dé specialist in badkamer- en keukenrenovaties, en staat symbool voor de beste kwaliteit met de fijnste afwerking. Wij ontzorgen u van A tot Z, zodat u het verbouwen van uw badkamer met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Uw badkamer verbouwen met SLVG: een gedeeltelijke of een totaalrenovatie?

Uw badkamer verbouwen kunt u gedeeltelijk doen, of in een totaalrenovatie. In ieder geval kunt u bij Sleurs & Vangompel voor beide terecht: Onze vakmensen bekijken uw oude badkamer, om vervolgens samen met u te bespreken welke elementen er aan vervanging toe zijn en of er nood is aan een volledige renovatie. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de staat van uw leidingen, maar ook de initiële indeling en de voor- en nadelen van uw huidige badkamer.

Aan de hand daarvan zoeken we naar de beste oplossing voor uw beschikbare ruimte, zoals bijvoorbeeld een douche in plaats van een ligbad of kasten op maat, en vertelt u ons over de badkamer van uw dromen. Heeft u daarvoor nog wat inspiratie nodig? Dan kunt u een kijkje nemen bij onze realisatiepagina of onze unieke tv-reeks bekijken, die enkele van onze mooiste renovaties toont. Of u brengt simpelweg een bezoekje aan onze grote showroom van maar liefst 2000 vierkante meter: dé plaats voor iedereen die graag zijn badkamer verbouwen wilt.

Een badkamer verbouwen begint bij uw persoonlijke smaak

Uw badkamer verbouwen betekent bij SLVG dat u de ruimte krijgt het ontwerp van uw nieuwe badkamer helemaal zelf vorm te geven, naar uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Bent u liefhebber van een handige inloopdouche of eerder een ruim ligbad – of wilt u misschien allebei? Witte tegels of liever een excentriek patroon, en alleen op de muren of ook op de badkamervloer? Is een enkele wastafel voldoende, of heeft u liever een dubbel exemplaar? De mogelijkheden tot het personaliseren van te verbouwen badkamer zijn bij ons werkelijk eindeloos, zodat u er zeker van kunt zijn dat u bij ons een badkamer ontvangt die aan al uw wensen tegemoetkomt.

Uw badkamer verbouwen we met oog voor het esthetische én het praktische aspect

Laat u uw badkamer door ons verbouwen, dan krijgt u de keuze uit talloze verschillende badkamermodellen; verkrijgbaar in diverse duurzame en hoogwaardige materialen, met elk hun kwaliteiten en in het kleurenpalet dat u wenst.

Uw nieuwe badkamer past dus helemaal bij u en uw interieur, zonder dat u concessies hoeft te doen. Heeft u een mooi model gezien in de toonzaal maar vreest u dat het niet in uw badkamer zal passen? Wij maken al onze producten op maat en kijken graag naar de specifieke mogelijkheden voor uw ruimte.

Uw badkamer verbouwen: hoe gaan we te werk?

Omdat uw badkamer verbouwen een belangrijke onderneming is, geven wij altijd professioneel maar vrijblijvend advies doorheen het gehele traject. Tijdens dat traject ontzorgen we u volledig en denken we actief met u mee: ons team van ervaren vakmensen luistert steeds zorgvuldig naar uw wensen en maakt op voorhand een gedetailleerd plan met offerte op. Om alles perfect op maat voor u te maken, komen we vervolgens alles opmeten bij u thuis en spreken we samen af hoe alles gaat verlopen, zodat u tot in de puntjes op de hoogte bent. Van de afbraak van uw oude badkamer tot het plaatsen van een luxueus nieuw ligbad, en van het plaatsen van de nieuwe tegeltjes tot het schoonmaken ervan: verbouwt u uw badkamer met ons, dan regelen wij werkelijk alles voor u.

Wilt ook u uw badkamer verbouwen?

Is uw badkamer aan een verbouwing toe? Hoe klein of groot ook, bij Sleurs en Vangompel helpen we u met de inrichting van een badkamer die bij u past. Heeft u daarnaast nog vragen of twijfels? U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier of bellen naar 089/46 56 00. Bij Sleurs en Vangompel hebben we bijna 90 jaar ervaring met het verbouwen van zowel keukens als badkamers, en hoewel de tijden veranderd zijn, is ons vakmanschap alleen maar gegroeid. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag: u bent van harte welkom!

Spring naar toolbar Uitloggen