Uw badkamer renoveren met SLVG voor mooi & kwalitatief wonen

Uw badkamer renoveren met SLVG betekent investeren in een plek waar u heerlijk kunt ontspannen, en uzelf de me-time kunt geven die u verdient. Want dankzij hun kwaliteitsvolle en duurzame ontwerp, zijn onze mooie badkamerrenovaties gegarandeerd een toegevoegde waarde aan uw welzijn en leefcomfort. Voor het renoveren van uw badkamer, bent u bij Sleurs en Vangompel aan het juiste adres.

Uw badkamer renoveren begint bij een goed gesprek over uw wensen

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Zien de tegeltjes er slecht uit, is de wasbak verouderd of de ruimte simpelweg niet functioneel ingericht? Zijn er schimmelplekken op de muren of andere vervelende ongemakken, waardoor u uzelf niet de welverdiende verzorging en me-time kunt geven waar u zo’n nood aan hebt? Dan kunt u terecht bij Sleurs en Vangompel: al sinds 1934 dé expert in het professioneel renoveren van keukens en badkamers. En daarvoor beginnen we bij het begin: een goed gesprek over uw badkamer.

Uw badkamer renoveren wij naargelang uw persoonlijke wensen en behoeften

Het renoveren van uw badkamer begint bij een goed idee over uw toekomstige badkamer, en daarvoor dient u vanzelfsprekend eerst de nodige inspiratie op te doen. Dit kan in onze grote toonzaal van meer dan 2000 vierkante meter, waar u een zeer uitgebreid gamma comfortabele badkamermeubelen kunt vinden in mooie opstellingen, zoals inloopdouches, heerlijke ligbaden, innovatieve opbergmogelijkheden, kasten op maat, etc. Wist u bovendien dat al onze badkamermodellen verkrijgbaar zijn in verschillende hoogwaardige, duurzame materialen, en in het kleurenpalet dat u wenst. Bij SLVG maken we uw badkamer volledig op maat, zodat u uw badkamer renoveert met gegarandeerd een schitterend eindresultaat!

Bij het renoveren van uw badkamer biedt SLVG u tal van mogelijkheden

Bij het renoveren van een verouderde badkamer komen natuurlijk heel wat belangrijke beslissingen kijken. Welke materialen had u in gedachten? Welke tegels of andere wand- en vloerbekleding? De douche in deze hoek of de andere, of misschien toch een ruim ligbad? Een enkele of een dubbele lavabo? Brengt u ons een bezoekje om de renovatie van uw badkamer te bespreken, dan maken wij er een prioriteit van zorgvuldig te luisteren naar uw voorkeuren en volop met u mee te denken, zodat we samen tot het best mogelijke resultaat komen. Met ons team van ervaren vakmensen maken we vervolgens een gedetailleerd plan en een nauwkeurige offerte op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Renoveren we uw badkamer, dan ontzorgen we u van A tot Z

Om uw badkamer te renoveren met professionaliteit en u daarin zo goed mogelijk te begeleiden, staan we u doorheen het hele traject bij met oprecht advies. Ook bij het uitvoeren van de renovatie nemen wij de kleinste details voor onze rekening, en ontzorgen we u volledig: van de afbraak van uw oude badkamer tot het plaatsen van nieuwe leidingen, van het afwerken van mooie tegeltjes tot het plaatsen van een badkamerkast op maat, … Uw badkamerrenovatie is pas geslaagd als wij werkelijk alles voor u geregeld hebben.

Zo kunt u er gerust van zijn dat u een badkamer ontvangt die niet alleen praktisch is ingericht en er prachtig uitziet, maar ook tot in de puntjes in orde is. Renoveren wij uw badkamer, dan hoeft u bijvoorbeeld geen beroep te doen op een externe firma om uw oude badkamer af te komen breken: dit is inbegrepen in onze service. Want bij ons staat klantvriendelijkheid voorop, en zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Voor de volle 100 procent!

Denkt u aan een badkamerrenovatie?

Op onze website kunt u bij de realisaties zien wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort voor het renoveren van uw badkamer, maar ook de unieke tv-reeks over onze totaalrenovaties biedt tonnen inspiratie: laat u meenemen door enkele van onze mooiste realisaties, en doe ruimschoots ideeën op voor uw eigen badkamerrenovatie. Ook bent u van harte welkom in onze toonzaal in Bocholt. U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier of door eens te bellen naar 089/46 56 00. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag. Wij helpen u met veel plezier verder!

Spring naar toolbar Uitloggen