• Gaat u de slaapkamer
    opnieuw inrichten?

    Zoekt u slaapkamermeubels of hulp bij de inrichting van de slaapkamer? Een landelijke of eerder moderne slaapkamer? Sleurs en Vangompel helpt u graag.

Niets handiger dan een dressing ...

De plaats waar u tot rust komt, een boek leest en lekker wegdroomt. Het interieur van de slaapkamer is niet onbelangrijk. Het hoort een zekere rust uit te stralen. Naast een zacht bed is ook de opbergruimte essentieel.

Slaapkamer renoveren in Bocholt
Laat je slaapkamer renoveren

"Een dressing of een praktische kleerkast? Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste slaapkamerkast. Ook ontwerpen wij het volledige interieur op maat, indien u dit wenst. U beslist waar u wil wakker worden."

Een dressing is zoveel meer dan een gewone opbergruimte. Het is een ruimte waar u in één enkele oogopslag uw kledij en accessoires kan uitkiezen en stofvrij kan bewaren. U kan kiezen voor een dressing in L-vorm, een rechte inrichting, geïntegreerd in de slaapkamer of in een aparte ruimte.

Slaapkamer renoveren in Bocholt
Laat je slaapkamer renoveren

"Gaat u voor een inloopdressing – al dan niet met gesloten kasten – of houdt u het bij perfect passende maatkasten? Bij Sleurs & Vangompel kan u terecht voor advies en maakt u de juiste keuze."

Gaan we samenwerken?

Sleurs & Vangompel, synoniem van 100% ontzorgen, van A tot Z.

Contacteer ons

Moderne slaapkamer laten plaatsen

Ontmoet ons hele team

Hoe kunnen we je helpen?

Ontmoet ons hele team

Hoe kunnen we je helpen?