Keuken renoveren? Bij SLVG realiseren we uw droomkeuken

De keuken renoveren is voor veel mensen een investering die goud waard is. Geen plek in huis is immers zo belangrijk: Hier komt u samen met familie en vrienden, kookt u heerlijke maaltijden en deelt u mooie momenten. Als uw keuken verouderd is wordt er echter vaak minder tijd in doorgebracht, en gaan deze kostbare momenten verloren. Om uw keuken opnieuw het kloppende hart van uw huis te maken, kunt u ervoor kiezen om uw keuken te laten renoveren door Sleurs en Vangompel.

Uw keuken renoveren is waar wij in gespecialiseerd zijn

Uw keuken renoveren is onze grootste passie. Bij Sleurs en Vangompel ontwerpen en renoveren we keukens die de tand des tijds moeiteloos trotseren, zowel qua design als qua kwaliteit. Met hoogwaardige materialen en een stijlvolle vormgeving verzorgen wij een nieuwe keuken die aan al uw behoeften tegemoetkomt. Want bij een keukenrenovatie is het van het grootste belang dat het ontwerp volledig beantwoordt aan uw persoonlijke smaak, niet alleen uiterlijk maar ook wat betreft gebruiksvriendelijkheid. Zodat u een duurzaam ingerichte en praktische keuken ontvangt, die qua stijl en kleurenpalet perfect bij u past. Uw keuken renoveren met glans, daarvoor kunt u aankloppen bij SLVG.

De keuken renoveren wordt een proces om van te genieten

Hoe de renovatie van uw keuken eruit ziet kiest u bij Sleurs en Vangompel helemaal zelf: wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor de ruimte die u ter beschikking heeft, en luisteren zorgvuldig naar al uw wensen en behoeften. Op basis daarvan komen we samen tot een uniek ontwerp voor de keuken van uw dromen. Doordat wij bovendien al jarenlang keukens renoveren en specialist ter zake zijn, weten wij perfect hoe we uw keuken zo functioneel mogelijk kunnen inrichten, zonder aan stijl in te boeten. Zo bieden we talloze innovatieve opbergmogelijkheden aan, die het dagelijks gebruik van uw keuken danig vergemakkelijken. Tel dit op bij onze duurzame materialen (een prachtig werkblad bijvoorbeeld) en handige snufjes (zoals greeploze keukenkasten), en het renoveren van uw keuken wordt een onvergetelijke ervaring. Waarvoor u niet hoeft te stressen, maar waarvan u kunt genieten!

Tal van keukens in onze showroom: renoveren begint bij inspiratie opdoen

Keukens renoveren doen we bij SLVG al sinds 1934. We hebben met andere woorden tonnen ervaring in het transformeren van keukens, en kennen de kneepjes van het vak als geen ander. Om nòg beter in te spelen op de wensen van onze klanten, bieden we bovendien een wijde variatie aan keuzemogelijkheden aan. Zodat we een moderne keuken naadloos in uw landelijke woning kunnen integreren bijvoorbeeld, of in uw klassieke woonst een al even traditionele keuken kunnen doortrekken.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en die kunt u dan ook ontdekken in onze grote showroom. Want een keuken renoveren, begint bij inspiratie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een strakke hoogglans keuken met een heerlijk ruim keukeneiland, een modern-industriële ruimte met een authentiek werkblad, of een landelijke L-vormige keuken met donker hout? U kiest zelf wat bij uw huis past, want al onze showroommodellen zijn volledig af te stellen naar uw eigen wensen. Ja hoor, wij maken alles voor u op maat! Graag nog een beter beeld van wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan zeker onze inspirerende tv-reeks, waarin we je enkele van onze mooiste renovaties laten zien, of simpelweg onze realisatiepagina!

Wij renoveren uw keuken met oog voor duurzaamheid en kwaliteit

Wij plaatsen nieuwe keukens met jarenlange ervaring en bekroond vakmanschap, en stellen klanttevredenheid daarbij altijd voorop. We ontzorgen u met andere woorden volledig tijdens de renovatie van uw keuken, en zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld: van begin tot eind, van A tot Z. U hoeft bijvoorbeeld geen contact op te nemen met andere bedrijven om de afbraak van uw oude keuken te realiseren, want dit is inbegrepen in onze service. Het afwerken van tegels, kraanwerk en het controleren van de greepjes, … wij renoveren uw keuken met oog voor de kleinste details, zodat u een keuken ontvangt die tot in de puntjes in orde is en geen spatje werk meer vereist.

Maar één adres voor het renoveren van uw keuken

Wilt u uw keuken renoveren maar ontbreekt het u nog aan inspiratie? Zou u graag eens onze showroom bezoeken om te zien wat er mogelijk is voor uw toekomstige keuken, of oprecht en professioneel advies ontvangen van ons vakkundige team? Wij heten u van harte welkom in onze vestiging in Bocholt, aan de Kaulillerweg 39. Ook kunt u ons altijd bellen op 089/465600 voor vrijblijvend advies of meer informatie, of mailen naar info@slvg.be. Of simpelweg ons contactformulier invullen! Wij helpen u graag verder om uw oude keuken weer als nieuw te maken!