Inbouwkasten van SLVG: voor georganiseerd en stijlvol wonen

Inbouwkasten zijn voor vele klanten dé oplossing om organisatie in hun woning en hun leven te brengen, zonder daarom aan het stijlvolle uiterlijk van hun woning in te boeten. Bovendien kunt u de inbouwkasten van Sleurs en Vangompel volledig naar eigen voorkeur vormgeven: wij creëren voor u een gepersonaliseerd ontwerp op maat, zodat uw inbouwkasten écht bij u, uw levensstijl en uw woning passen. Lees hier wat we voor u en uw ingebouwde kasten kunnen betekenen.

Inbouwkasten van SLVG zijn geschikt voor quasi elke ruimte in huis

Inbouwkasten van SLVG kunnen zo vormgegeven worden dat ze zich voor werkelijk elk gebruik lenen, en kunnen dus ook worden ontworpen in functie van quasi elke ruimte in huis. Dit betekent ervoor dat u ervoor kunt kiezen inbouwkasten te implementeren in uw dressing, zoals de meeste klanten doen, maar dat u ook perfect voor uw badkamer, inkomhal, woonkamer, keuken, wasplaats, berging, etc. inbouwkasten op maat kunt laten maken. Inbouwkasten lenen zich immers als geen ander tot het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, ook in kamers die een moeilijke indeling hebben. Heeft u met andere woorden een ruimte in huis waar het moeilijk is om spullen op te bergen of om opbergruimte te creëren, dan zijn inbouwkasten de ideale oplossing.

Inbouwkasten brengen tal van voordelen met zich mee

Inbouwkasten worden bij SLVG volledig op maat gemaakt, waardoor u uw spullen veel makkelijker en overzichtelijker zult kunnen opbergen. Alle kleren, boeken, decoratiestukken, opladers en levensmiddelen die u eigenlijk nergens meer kwijt kunt, kunnen nu wel weer netjes weggezet worden. Ingebouwde wandkasten op maat leveren u immers veel meer bergruimte op in precies dezelfde kamer. Dit komt doordat er rekening wordt gehouden met de afmetingen van de ruimte die u ter beschikking heeft, en er zo wandkasten kunnen worden vervaardigd die deze optimaal gebruiken. Handig!

Uw beschikbare ruimte optimaal benutten met ingebouwde wandkasten

Inbouwkasten van bij ons kunt u bovendien volledig naar eigen smaak vormgeven qua uiterlijk, en naar eigen behoefte praktisch indelen. Strakke, industriële inbouwkasten of eerder landelijke, massief houten kasten? Bij Sleurs en Vangompel is het allemaal mogelijk, en daarom is het belangrijk dat wij tot in de puntjes op de hoogte zijn van uw persoonlijke wensen voor we uw renovatie realiseren.

We zitten dus graag eens met u samen om uw verwachtingen voor uw nieuwe inbouwkasten te overlopen. Heeft u plaats te weinig in uw woning, of overweegt u de aankoop eerder uit esthetisch oogpunt? Zijn er vervelende indelingen in enkele van uw kamers, zoals een ronde muur of een aflopend dak, waar u graag een oplossing voor had gezien? Wij denken volop met u mee over praktische oplossingen op maat voor uw situatie. We halen het onderste uit de kan als het aankomt op expertise en vakkennis, en ontwerpen zo de perfecte inbouwkasten voor uw woning. Daarbij krijgt u ook de keuze uit talloze opties betreffende verlichting, kastgreepjes, draaisystemen en materiaalkeuze. Voor inbouwkasten die volledig bij u passen!

Inbouwkasten op maat: doe bij ons de nodige inspiratie op

Zou u graag alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe inbouwkasten? U kunt een bezoekje brengen aan onze ruime toonzaal van maar liefst 2000 vierkante meter, met mooie en unieke badkameropstellingen, maar u kunt ook van thuis uit ideeën opdoen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze realisatiepagina, of bekijk onze unieke tv-reeks, waarin Cynthia Reekmans je meeneemt doorheen onze mooiste renovaties!

Inbouwkasten voor uw woning gezocht? Wij overlopen graag met u de mogelijkheden

Zoekt u naar oplossingen voor extra bergruimte in uw huis? Bij Sleurs en Vangompel zijn we al sinds 1934 gespecialiseerd in efficiënte en innovatieve opbergmogelijkheden met stijl, zoals inbouwkasten. Daarom zitten we graag met u samen om uw specifieke wensen te bespreken, zodat we tot de beste oplossingen voor uw leefruimte kunnen komen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier of door eens te bellen naar 089/46 56 00. Wij helpen u graag verder!

Spring naar toolbar Uitloggen