Een nieuwe keuken van topkwaliteit, van Sleurs & Vangompel

Een nieuwe keuken plaatsen betekent dat u investeert in een ruimte waarin het heerlijk samenkomen is met vrienden en familie. Het is dan ook belangrijk dat deze nieuwe keuken volledig aansluit bij al uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarvoor is SLVG te Bocholt de geknipte partner: Met ervaring sinds 1934 en een warme service, realiseren wij de keuken van uw dromen. Ontdek hier wat we voor u kunnen betekenen.

Een nieuwe keuken die bij u en uw woning past…

Een nieuwe keuken kopen bij SLVG betekent dat u de ruimte krijgt zélf alle aspecten van het ontwerp uit te kiezen, zodat dit volledig bij u en uw woning past. Daarvoor kunt u in de eerste plaats inspiratie opdoen in onze ruime toonzaal te Bocholt, op onze realisatiepagina of bij onze unieke tv-reeks over totaalrenovaties. Heeft u een idee van hoe uw ideale nieuwe keuken er ongeveer uitziet, dan zitten we altijd met u samen voor een goed persoonlijk gesprek. Zo zijn we tot in de puntjes op de hoogte van uw behoeften en verwachtingen, en kunnen we daar ook des te beter op inspelen met een optimale realisatie.

Een nieuwe keuken die optimaal is ingedeeld…

De nieuwe keuken van uw dromen ontwerpen wij speciaal voor u, zodat deze niet alleen qua uiterlijk maar ook qua functionaliteit volledig is wat u nodig heeft. Daarbij geven we u professioneel advies, waarbij we altijd oprecht blijven en u op de verschillende mogelijkheden wijzen. Heeft u bijvoorbeeld geen zeeën van plaats ter beschikking, dan kunnen we uw ruimte optimaal benutten met innovatieve opbergmogelijkheden, zoals kasten op maat. Bij Sleurs en Vangompel denken we volop met u mee, om onze expertise in een tijdloos keukenontwerp om te zetten waarvan u een leven lang plezier heeft.

Een nieuwe keuken van hoogwaardige materialen…

Als u een nieuwe keuken laat plaatsen, kiest u bij voorkeur voor een duurzaam exemplaar dat jarenlang meegaat. Zo’n exemplaar vindt u ongetwijfeld bij SLVG: wij maken exclusief gebruik van hoogwaardige materialen om uw keuken mee te vervaardigen, zodat u altijd een kwaliteitsvol resultaat ontvangt. Wij adviseren u dan ook graag over het samenstellen van een nieuwe keuken met de meest slijtvaste materialen, zodat deze er ook binnen 20 jaar nog steeds als nieuw uitzien. Tel dit op bij onze stijlvolle en tijdloze designs (te zien bij onze realisaties of in onze unieke tv-reeks), en u weet waarom we al sinds 1934 dé specialist in badkamer- en keukenrenovaties zijn. De specialist die u maar al te graag verder helpt!

Een nieuwe keuken met een stijlvol design…

Een nieuwe keuken is één ding, maar een behulpzame en vooral warme service is bijna net zo belangrijk. Een tevreden klant is voor ons het belangrijkste, en daarom hoeft u na het uitkiezen van uw nieuwe keuken nergens meer aan te denken bij SLVG. Nadat u ons op de hoogte heeft gebracht van uw wensen en voorkeuren, maken wij een gedetailleerde planning op maat en een glasheldere offerte voor u op. Vervolgens meten we alles ter plaatse voor u op, zodat we uw nieuwe keuken perfect op maat voor u kunnen maken.

Daarna spreken we samen de planning af, zodat de afbraak van uw oude keuken en de plaatsing van de nieuwe vlot kunnen gebeuren. Ook over die afbraak hoeft u zich geen zorgen te maken, want die nemen wij volledig in handen. Tot de kleinste details verzorgen we alles in uw nieuwe keuken, en zorgen we ervoor dat deze spic en span wordt achtergelaten. Dat is pas service!

Kortom: een nieuwe keuken om van te genieten!

Sleurs en Vangompel staat voor u klaar om uw nieuwe droomkeuken te realiseren. Zou u graag eens onze showroom bezoeken voor inspiratie of voor een persoonlijk gesprek met ons vakkundige team? Wij heten u van harte welkom in onze vestiging in Bocholt, aan de Kaulillerweg 39. Ook kunt u ons altijd bellen op 089/465600 voor vrijblijvend advies of meer informatie, en ook mailen naar info@slvg.be. Of simpelweg ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder om uw perfecte nieuwe keuken te realiseren.

Spring naar toolbar Uitloggen