Een nieuwe badkamer met SLVG, om van en in te genieten

Een nieuwe badkamer uitkiezen is een belangrijke beslissing, waarvoor u zich best laat bijstaan door een betrouwbare partner met vakmanschap en kennis van zaken. Bij SLVG nemen we altijd ruimschoots de tijd om u professioneel en oprecht advies te verlenen over de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer, zodat u een exemplaar uitkiest waarvan u een leven lang plezier zult hebben. Lees hier wat wij voor u (en voor uw toekomstige nieuwe badkamer) betekenen kunnen.

De nieuwe badkamer van uw dromen vindt u bij ons

Een nieuwe badkamer uitzoeken met Sleurs en Vangompel, begint steevast bij een goed gesprek. Daarin overlopen we grondig uw persoonlijke wensen en behoeften: Heeft u een zee aan ruimte ter beschikking of moet uw badkamer over innovatieve opbergmogelijkheden beschikken, zoals kasten op maat? Beschikt u over een nieuwbouwwoning of zijn ook de leidingen aan vervanging toe? Wenst u alleen tegels op de wanden, of ook op de vloer? Bent u liefhebber van een inloopdouche of een ruim ligbad – of allebei? Is een enkele wastafel voldoende, of heeft u nood aan een dubbel exemplaar? Wij overlopen samen met u de verschillende opties voor uw nieuwe badkamer, zodat u er zeker van bent dat u een goed geïnformeerde keuze maakt die volledig bij u past.

Een nieuwe badkamer, daarvoor doet u bij ons inspiratie op

Een nieuwe badkamer is een droom die u al lang koestert, maar hoe deze er precies uitziet heeft u nog niet helemaal bepaald? Bij SLVG bieden we niet alleen een ruim gamma aan badkameropties aan, maar ook meerdere manieren om inspiratie op te doen voor uw badkamerrenovatie.

  • Breng een bezoekje aan onze grote toonzaal te Bocholt van maar liefst 2000 vierkante meter, waar u verschillende badkameropstellingen terugvindt met mooie, kwaliteitsvolle en comfortabele badkamermeubelen. Een aanrader van formaat!
  • Liever van thuis uit inspiratie opdoen voor uw vernieuwde badkamer? Bekijk dan zeker onze unieke SLVG tv-reeks, waarbij Cynthia Reekmans u door enkele van onze mooiste renovaties Een ontspannende beleving voor ieder die een badkamerrenovatie in gedachten heeft!
  • Last but not least, kunt u ook een kijkje nemen op onze website: op onze realisatiepagina vindt u zowel van onze keuken- als onze badkamerrenovaties mooie en duidelijke beelden terug.

Uw nieuwe badkamer, helemaal op maat

Een nieuwe badkamer uitkiezen bij SLVG betekent kiezen voor een badkamer die er over 20 jaar nog steeds als nieuw uitziet, maar ook kiezen tussen tal van mogelijkheden. Van keramische badkamermeubelen tot prachtige tegelwanden, van dubbele inloopdouches met regenkop tot heerlijk ruime ligbaden, ... alles is mogelijk voor de nieuwe badkamer van uw dromen. Daarnaast zijn al onze badkamermodellen verkrijgbaar in duurzame en hoogwaardige materialen, en in het kleurenpalet dat u persoonlijk wenst.

Heeft u een mooi model gezien in de toonzaal maar denkt u dat het niet in uw badkamer zal passen? Geen zorgen, want bij SLVG maken we al onze producten op maat!

Wij vervangen uw oude badkamer door een nieuw exemplaar van kwaliteit

Bij een nieuwe badkamer is het belangrijk dat alles volledig naar uw wens is. Ons team van ervaren vakmensen luistert vooreerst zorgvuldig naar uw persoonlijke behoeften, en maakt op basis daarvan een gedetailleerd plan op met een nauwkeurige offerte. Vervolgens komen we, om alles perfect om maat te maken, alle afmetingen bij u thuis opnemen. Samen bespreken we het verloop van uw badkamerrenovatie en maken we duidelijke afspraken, zodat u goed op de hoogte bent van hoe alles in zijn werk zal gaan.

Dan kunnen we aan de slag: wij plaatsen niet alleen uw nieuwe badkamer, maar breken ook uw oude badkamer af. Zo hoeft u geen beroep te doen op externe firma’s, en kunt u alles in één keer en met een gerust hart uit handen geven. Doet u beroep op onze diensten, dan ontvangt u een nieuwe badkamer die tot in de kleinste details perfect afgewerkt is.

Advies van de badkamerspecialist van Limburg voor uw nieuwe badkamer?

Zou u graag professioneel advies ontvangen voor de vernieuwing van uw badkamer? Bij Sleurs en Vangompel helpen we u bij het ontwerpen, inrichten en plaatsen van de badkamer die bij u past. Heeft u daarnaast nog vragen of twijfels? U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren via ons contactformulier of door eens te bellen naar 089/46 56 00. Onze showroom is open van maandag tot vrijdag. Wij heten u van harte welkom!

Spring naar toolbar Uitloggen